zondag 12 juli 2009

Eindelijk weer foto's

Hoi allemaal,

Eindelijk hebben we ons kabeltje van het fototoestel gevonden. Dus hebben we weer wat foto's voor op de blog. Eerst dus nog wat klusfoto's, later deze week een aantal foto's van hoe het tot nu toe geworden is. (ja, inderdaad, op de foto rechts heb ik een soort condoom over mijn hoofd getrokken, liever dat dan verf in mijn haren.....)

We zijn eindelijk een beetje klaar met het grootste werk, maar we waren er dan ook wel echt klaar mee. Aan de ene kant is het natuurlijk heerlijk om je huis een beetje van jezelf te maken, maar we waren toch wel erg blij toen het laatste beetje paars van de muur af was (zie foto...). De komende tijd doen we het iig maar ff wat rustiger aan. Vooral voor Julie is het toch wel zwaar geweest om de hele tijd ook s'avonds nog bezig te zijn. Maar we hebben vanaf nu gelukkig wat meer tijd om te relaxen (alleen moeten de bank en de tv nog komen, dus hangen en tv kijken is er nog niet echt bij).

Zoals jullie zien in de laatste foto, ben ik nu ook de trotse eigenaar van een grasmaaier! Er is toch niks lekkerder dan op zondag middag met de hele buurt lekker je gras te maaien (zolang het mooi weer is is het idd eigenlijk niet een zo vervelend, lekker hersenloos een beetje rondjes lopen in je tuin, bijna mediterend....). Zoals jullie kunnen zien is ons echte burgelijke leventje wel begonnen nu....

Later deze week wat foto's van hoe het allemaal is geworden.



1 opmerking:

  1. Ziet er hip uit Joris, die condoom ;-) Moet je ook opdoen naar je werk!
    Maar de foto van de uberburgerlijke, grasmaaiende Joris slaat wel alles! Misschien dat we die maar eens groot uit moeten printen ;-)
    (Stiekum zijn bij best jaloers op zo'n mooie, grote, groene tuin!)

    We zijn trouwens erg benieuwd naar de foto's van hoe het is geworden!

    BeantwoordenVerwijderen