dinsdag 21 juli 2009

Slaapkamers en kantoortje

Dag dag!
Yippee! Foto's van het interieur van het huis!
Ten eerste: onze slaapkamer in een retro-glamour stijl.... Er moet nog het volgende foto boven het bed, om het helemaal compleet te maken.
Ten tweede: jullie slaapkamer!!! Een gigantische suite met ook een WC ernaast, in de "basement". Een leuke trophische-strand sfeertje voor het echte vakantiegevoel, zelfs als het winter is. Kees en Hanneke, de kamer wacht op jullie in januari! Wie heeft nog zin om langs te komen?...!
Ten derde: de derde slaapkamer die ooit een kinderkamer zal zijn als we twee kinderen (of meer!) hebben, maar die nu dient als kantoortje, in het wit-blauw-orange (de kleuren van Nederland?...). We hadden geen zin om nog te schilderen, dus hebben we maar gewerkt met de kleuren die er al waren, blauw en beige.
De baby slaapkamer zijn we nog niet mee begonnen. De foto van de vorige blog is in die kamer genomen. Die groen kleur vinden we een beetje te heftig, dus die zullen we ook schilderen over een paar weken.
Zaterdag wordt onze hoekbank eindelijk bezorgd, dus zullen we de fotos van de woonkamer/eetkamer dit weekend op de blog zetten....
Tot snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten