zondag 26 juli 2009

Het is een .....?

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zover: we zouden te weten komen of het een jongen of een meisje is!!!!

Maar, we hebben besloten het toch niet tegen iedereen te vertellen... We houden het nog even voor ons zelf. Jullie kunnen raden van de foto onder!

Dit beeld was zo ongeveer het eerste wat we tijdens de echo te zien kregen. Dus zelfs al hadden we het niet willen weten dan nog was het gelijk duidelijk geweest dat het een jongetje is. De vrouw die de scan deed noemde het echo-reading for dummies (ze heeft er toch nog even een pijltje bij gezet, voor het geval dat het niet helemaal duidelijk was)....


Hieraast nog een fofo van z'n gezichtje. Hij wordt al een echt mensje, heel speciaal allemaal. Julie kan hem nu ook al behoorlijk voelen draaien, hij is lekker actief.
Onder ook nog een foto van z'n voetje, nou maar hopen dat hij niet zoals mama z'n teentjes aan elkaar heeft, dat hebben we nog niet kunnen zien....
Het was weer heel speciaal om hem te kunnen zien en te horen. Geeft toch gelijk het gevoel dat het allemaal heet echt is. Maar snel beginnen met de babykamer, voordat we het weten is ie er al!





4 opmerkingen:

  1. Wat leuk! Een jongetje! Told you so :-)
    Bijzonder die echo foto's. Leuk dat jullie ze hebben geplaatst.

    Enne Joris, er is niks mis met tenen die aan elkaar zitten. Zijn over het algemeen heel intelligente mensen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieverdssssss

    Wat super leuk, een jongetje..Dan kan hij ook zo'n broek met van die sakkuh aan de sijkant.. aan;)
    Julie, je ziet er suuuper goed uit.. en Joris jij ook achter die grasmaaier hoor.. Het huis is heel mooi geworden! Dome en ik hopen snel langs te kunnen komen, als we ook naar Maine gaan..

    Dikke knuffel, liefs Steph

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Toch handig om een poos niet op jullie site te kijken, ik mocht nu 4 nieuwe blogs lezen :)

    Wat leuk dat het een jongetje wordt :D
    Nu kunnen jullie gaan nadenken over jongens namen... Ik heb met Pieter al een brainstorm gehad over namen die jullie misschien uitzoeken? We zullen zien :)

    En het huis wordt al heel mooi, nu de logeerkamer af is, zijn er voor ons geen smoesjes meer om niet eens langs te komen...!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Julie en Joris,

    Heel leuk om de foto's te zien!! Ik had al een tijdje niet gekeken dus was verrast, geweldige manier om toch even in jullie leventje te kunnen kijken! Ben benieuwd naar de inrichting van de babaykamer, de rest is erg stylie!
    Natuurlijk hoop ik ook nog eens te slapen in dat geweldige tweepersoonsbed in de kelder ;)

    Kus karina

    BeantwoordenVerwijderen