vrijdag 12 juni 2009

Verhuisd!

Eindelijk zijn we officieel verhuisd en wonnen we nu voor het echt in onze nieuwe huis! Gisteren hebben we net de laatste lading spullen in de auto gezet (handig zo'n grote jeep!), en hebben we het stadsleven voor het echt verlaten. Niet dat we echt ver weg van de stad zitten, maar het leven in de buitenwijk van de stad is toch wel wat anders.
Wij willen niet onze nieuwe adres zo op het internet plaatsen, dus jullie krijgen al onze nieuwe contactgegevens binnenkort per mail.
Wij zijn bijna klaar met alle paars weg te halen met de grondverf, en kunnen we aan de definitieve lagen verf beginnen. Wat een klus! Wij moesten zelf het plafond van de woonkamer/eetkamer witten, want die was ook licht paars... :-/
Maar het begint zeker ergens op te lijken. De slaapkamer is praktisch klaar (alleen nog gordijnen ophangen, lampen, en wat "frutsels"). De keuken is ook bijna helemaal volledig ingericht, alleen hebben we nog geen bestek (dus hebben we niet zo veel aan de rest want we kunnen toch niet eten...).
We kunnen nog geen foto's plaatsen want het kabeltje van de camera is ergens ingepakt. Die komen nog....
Dus gaan we nog vanavond de rest van de gang witten en het plafond van een derde laag verf voorzien. Zaterdag en zondag komen Eric en Katie (zijn vriendin/verloofde) om te helpen schilderen en dan hopen we klaar te zijn met alle verf in de woonkamer/eetkamer en de gang. We laten het horen hoe het ging!

1 opmerking:

  1. Ha Joris en Julie,

    Ik probeer steeds een reactie te plaatsen maar dat wil niet erg lukken. Blijkbaar moet ik mijn computer kennis eens opfrissen.
    Wel heel leuk om je eigen huisje zo mooi in te richten. Ik zal ook even een mailtje sturen.

    Groetjes Kees

    BeantwoordenVerwijderen