zondag 6 december 2009

Nieuwe foto's

Omdat het grote moment toch nog even op zich laat wachten (het is nou wel een beetje mooi geweest hoor, dat wachten...), hier toch nog wat nieuwe foto's die jullie van ons tegoed hadden: de woonkamer en de eetkamer (inclusief de befaamde tegels waar ik ondertussen vrede mee heb...).

Zoals jullie kunnen zien zijn de woonkamer, eetkamer en keuken direct aan elkaar verbonden waardoor het een gezellige open ruimte is. Rechts naast de tv is een klein halletje wat uitkomt by de voordeur (echt typisch Noord-Amerikaans om de voordeur (practisch) direct in de woonkamer uit te laten komen, heb ik altijd een beetje vreemd gevonden, vooral gezien de enorm koude lucht die je hier van buiten meeneemt zou een fatsoenlijke afgesloten hal wel op zijn plaats zijn..)

In de tussentijd zijn we hier vooral bezig nog wat laatste dingen aan het huis te doen, ik heb net het souterain geschilderd (en ga deze week s'avonds maar weer eens de IKEA meubels in elkaar klussen....) en zijn we langzaam ook bezig met kerst. Maar daar krijgen jullie wellicht later deze week de foto's van (als we daar dan nog tijd voor hebben ;-))...

Groetjes van steeds minder geduldige ouders-to-be....




Geen opmerkingen:

Een reactie posten