dinsdag 20 januari 2009

Ons stulpje

Het is zo raar te denken dat we al anderhalve week hier wonen. Onze eerste weken waren super druk met alles op te zetten. Zoals jullie ons goed kennen, hebben we niet te lang gewacht en zijn we vollop bezig geweest met het vinden van de twee belangrijkste dingen hier: een appartement en een auto. Het appartementje hebben we in tijdelijke onderhuur, volledig gemeubileerd, en in een van de leukste buurten van de stad. Na twee weken voelen we ons nu helemaal thuis! Hierbij dus twee foto's van ons stulpje. Voor het gevoel: het is even groot als wat we in Amsterdam hadden, maar de kamers zijn wel anders ingericht waardoor we nu twee redelijke grote slaapkamers hebben, een fijne woonkamer en open keuken, en een prima badkamer.
Maar zo lang zullen we hier niet blijven... zodra we een mooie huis kunnen vinden om te kopen zullen we snel gaan verhuizen. Gellukkig heeft dit appartement slecht een maand opzegtermijn. Hierbij dus een foto van de woonkamer en eentje van de eethoek en de keuken... Home Sweet Home!

--> Morgen: de auto...

2 opmerkingen:

  1. wow, ik ben de eerste die een reactie achter laat (behalve de grappig test reactie van Joris dan).
    Appartement ziet er goed uit!! fijn dat jullie je al zo thuis voelen. Begreep dat het -30 was? Moeilijk voor te stellen hiet in nederland.
    Ik ga de blog op de voet volgen!!!
    kus Jac

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat jullie een blog gaan bijhouden!

    Het lijkt erop dat jullie een hele goede start hebben gemaakt, gelukkig! Ik hoop kom morgen de foto's van de auto bekijken... Merknamen zeggen me niets, maar een foto en de kleur natuurlijk wel ;)

    BeantwoordenVerwijderen