donderdag 16 december 2010

1 jaar oud!!!







Gefeliciteerd Olivier!!! Je bent al 1 jaar oud!
Wat fijn zo een verjaardagsfeest! Je krijgt cadeautjes van iedereen, en daarnaast mag je ook taart eten! In Canada is het de gewoonte om een echte "birthday cake" te maken. Voor kinderen moet het ook iets verbeelden, en lekker bedekt zijn met veel suikerglazuur... het liefst ook in een gekke kleur. Olivier kreeg dus een blauwe vis! En mocht hij dus bij deze voor het eerst suiker eten.... mmmm lekker!
We hebben veel aan jullie gedacht, want het is wel heel jammer dat jullie er niet bij konden zijn. Gelukkig komen Opa en Oma snel op bezoek!
En ook bedankt Ome Bas en Tante Hanne voor het hele lieve boekje! Hij vond het echt heel leuk!

3 opmerkingen:

  1. Wat een lekker gezellig ventje op zijn eerste verjaardag. Ben benieuwd wat hij allemaal al brabbelt. Nog 1 weekje en dan gaan we het zien.

    Groetjes Kees

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nogmaals gefeliciteerd Ollie!
    Dat ziet er inderdaad uit als een lekkere taart. Mjam!

    We zijn erg jaloers op Kees en Hanneke dat ze zo snel alweer naar jullie toe gaan, want wij zouden ons neefje ook wel weer eens stevig willen vasthouden...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo,
    Ik vond jullie site op Canada Bulletin Board en lees met veel interesse mee. Wij immigreerden onlangs naar Moncton, New Brunswick. Onze blog is http://canadagboek.blogspot.com
    Groeten,
    Familie Roels

    BeantwoordenVerwijderen