zondag 12 september 2010

Laatste zomerweekend



We dachten dat de zomer eignelijk al voorbij zou zijn, maar 2 weken geleden was het toch nog echt heel lekker (te) warm zomer weer. Dus we hebben er heerlijk van genoten met z'n drieen door lekker buiten te zijn. Niet ver van ons vandaan is een nieuwige stadontwikkeling van een voormalige industriele zone, dus oude (... ok, 100 jaar oud, dat telt als oud hier...) pakhuizen zijn omgebouwd tot lofts en het voormalige vervoerskanaal is omgebouwd tot park. Toevallig was er dat weekend net een soort technopicknick met een dj, dus we voelden ons bijna als in Amsterdam.


Zoals jullie kunnen zien groet de kleine bink als kool, Julie heeft (een paar dagen na deze foto's) zelfs ze haren al moeten knippen omdat die over zijn oren aan het groeien waren (en er gevraagd werd hoe ons kleine meisje eigenlijk heet....).

De dag erna zijn we nog lekker naar het openluchtzwembad geweest (Bas en Hanne weten waar ik het over heb). Ook erg leuk, Olivier begint langzaam steeds meer van dat soort uitjes te kunnen genieten (in het begin was hij vooral heel stil en keek hij rustig om zich heen wat er allemaal gebeurde, nu begint hij ook lekker met zijn handjes op het water te slaan!) Zoals jullie begrijpen is de foto recht van net nadat hij heerlijk in het water gespeeld had....

Nu is het ook hier langzaam herfst aan het worden, graadje of 20, af en toe een zonnetje, eigenlijk ook heerlijk....

1 opmerking:

  1. Wat een levenslustig mannetje wordt het al zeg! Echt mooi om te zien dat ie al zo'n plezier heeft in z'n jonge leventje. Kijken of ie ook zo van de winter kan genieten :)

    Liefs,
    Pieter

    BeantwoordenVerwijderen